Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljuti suparnici na Farmi

Josip Anamariji: Oprosti za sve što je bilo. Postala si mi draga i simpatična!

Farma, Anamarija i Josip
Foto: Nova TV
1/4
22.10.2015.
u 14:44

Činilo se kako ovih dvoje farmera neće nikako na zelenu granu, međutim dogodio se preokret u njihovu odnosu te su si pružili ruku pomirenja.

Od prvog tjedna showa Farma Anamarija i Josip nisu se dopali jedno drugome.

Josip je bio prvi gazda i postavio Anamariju za sluškinju, što mu je ona jako zamjerila. Padale su teške riječi, a u tim svađama bilo je i suza. Josip je Anamariji cijelo vrijeme zamjerao opuštenost uspoređujući njezino ponašanje s vulgarnošću te je tvrdio kako nije iskrena prema farmerima. S druge strane, Anamarija je Josipa smatrala zlim i taštim čovjekom.

Činilo se kako ovo dvoje farmera neće nikako na zelenu granu, međutim dogodio se preokret u njihovu odnosu te su si pružili ruku pomirenja.

„Oprosti za sve što je bilo. Postala si mi draga i simpatična!“ ispričao se Josip Anamariji, nakon čega su se prijateljski zagrlili i on ju je poljubio u čelo.

„Drago mi je da smo si dobri! Takav mi se sviđaš i žao mi je što nisi od početka takav. Sada si odličan!“ uzvratila mu je Anamarija.

Nakon što se pomirila s Josipom, vidjet ćemo hoće li se Anamarija pomiriti s nekim drugim farmerima koji joj nisu baš omiljeni. Kako sada stvari stoje, najviše, prema njezinim riječima, negativne energije donose Anita i Aleksandra.

„Živcira me Anitino ponašanje, njezina flegma, kao da je tu došla na odmor!“ izjavila je Anamarija.

Anna, koja je uvijek na Anamarijinoj strani i ponaša se zaštitnički prema njoj, priznala je Ivanu kako joj katkada zna dignuti živac, ali eto, kaže, trpi je jer zna da nije loša osoba.

„Ona je drukčija. Ne mogu ja njoj baš sve ni reći, ona ne razmišlja baš normalno. Zbog nje sam ja u očima drugih ljudi katkada bila drukčija jer sam je branila,“ povjerila se Ivanu koji se složio s njom.

Foto: Nova TV, RTL

>>Farmeri se uz pomoć udruge Kamensko spremaju za Noć vještica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije