Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantna priča

Još tri optužbe protiv poznatog komičara za seksualno zlostavljanje

bill cosby
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
13.08.2015.
u 11:57

Tri žene pridružile su se ostalih 40 koje je Bill navodno seksualno zlostavljao

Tri žene optužile su Billa Cosbyja da ih je seksualno zlostavljao sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Jedna od njih je gostovala u nekad popularnom "The Cosby Showu", a druga je bivša žena predsjednika agencije William Morris. Ovom optužbom pridružile su se 40 ostalih žena koje je Bill drogirao i seksualno napastovao.

Odlučile su se na taj potez kako bi podržale ostale žene koje su u istoj situaciji. Bill Cosby konstantno negira da je to napravio, a njegov odvjetnik Marty Singer izjavio je da je sve to smiješno.

Colleen Hudges je za strane medije dala šokantnu izjavu. Ispričala je da je bila mlada stjuardesa sedamdesetih godina u American Airlines te je na jednom od letova upoznala Cosbyja. Bill se djevojci udvarao tijekom cijelog leta, a pozvao ju je i na ručak na Beverly Hills, na što je ona pristala po uvjetom da s njom ide kolegica. Budući da se kolegica nije pojavila, Collen je sama otišla s komičarom u Fairmont Hotel gdje su trebali ručati. Ponudio ju je šampanjcem pa su neko vrijeme gledali televiziju, a on ju je pokušao držati za ruku. Sljedeće čega se Colleen sjeća je da se probudila bez odjeće koja je bila posvuda, a na svom tijelu je osjećala sjeme muškarca.

"Bilo je odvratno. Bila sam zbunjena i posramljena i nikada nikom nisam ispričala što mi se dogodilo.

Eden Tirl i Linda Ridgeway Whitedeer također imaju vrlo potresne priče, a sve tri žene nikome nisu htjele reći što se dogodilo zbog osjećaja srama i straha, što je sasvim razumljivo s obzirom na posljedice koje ovakve traume ostavljaju.

>>Nas 35 silovao je komičar Bill Cosby

>>Bill Cosby otkucao vlastitu kćer kako ne bi pisali gadosti o njemu

Komentara 1

Avatar @promatrač
@promatrač
13:14 13.08.2015.

Moguće je da on nije htio kad su one htjele pa bi sad htjele liječiti taštinu nekakvim prijavama o zlostavljanju. Tipična najdraža posla - zabave super moderne žene 21 stoljeća. Muškarci svih zemalja ujedinite se !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije