Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI LIK U CSI-ju

Još jedan forenzičar u Miamiju

Omar Miller
PRN/PR Photos
29.09.2009.
u 17:18

Omar Miller glumio je Eminemova prijatelja ("8 Mile") i prijatelja 50 Centa ("Get Rich or Die Tryin'"), a odsad će glumiti prijatelja Horatija Cainea u sunčanoj Floridi.

Epizodni glumac Omar Miller nakon šetnje kroz brojne filmove i serije skrasio se u seriji "CSI: Miami", gdje je njegova uloga prvo najavljena kao gostujuća, a onda je odlučeno da njegov lik postane stalni. Omarov lik zvat će se Walter Simmons, podrijetlom je iz Louisiane i stručnjak je za krađe umjetnina koji već radi u policiji okruga Miamio-Dade, ali će iz noćne smjene prijeći u dnevnu, u Horatijevu ekipu.

Inače, izgleda da scenarije i dalje pišu (ili prerađuju) "dresirani majmuni"; najava za novu epizodu glasi "Tri odbojkaša tajanstveno umru na terenu dok Calleigh svjedoči protiv Dekloa što bi mu moglo uništiti karijeru".

Tu više nema ni "u" od uvjerljivosti zapleta, a to što su potukli Jaya Lenoa do nogu, bar nije problem; itekako veću gledanost od komičara špičaste brade postigao je čak i "CSI: NY", koji se smatra da spada u najlakšu kategoriju među forenzičkim serijama.

(A ako se pitate koji je to autoritet nazvao scenariste "Miamija" ništa boljim od dresiranih majmuna, što je bilo toliko dobro da smo mi to već dvaput citirali, u pitanju je Entertainment Weekly; pogledajte ovdje; komentari tu seriju, što se tiče uvjerljivosti i dobre glume, uspoređuju s "Walkerom, teksaškim rendžerom" - ali ne od početka, već od treće sezone nadalje, a zloglasni "odlazak u Brazil" svi ističu kao trenutak kad je uništen i zadnji djelić bilo kakve uvjerljivosti zapleta.)

Ključne riječi

Komentara 2

VA
vaifan
13:26 30.09.2009.

Meni se komentar briše, a \"novinaru\" se dopušta da scenariste naziva dresiranim majmunima?

VA
vaifan
09:55 30.09.2009.

Pardon, napisala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije