Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamalo fatalan pad

Johnnyju Deppu konj spasio život na snimanju filma

depp
Pixsell
09.05.2012.
u 19:00

U intervjuu za Daily Mirror Depp je otkrio da je za snimanja jedne scene u filmu \"Lone Ranger\" nezgodno pao s konja po imenu Scout koji ga je nastavio vući

Iako je do sada snimio nekoliko filmova u kojima jaše na konju, a često je i padao s njih, glumac Johnny Depp otkrio je da je njegov posljednji pad s konja mogao biti fatalan da ga nije spasio – sam konj.

U intervjuu za Daily Mirror Depp je otkrio da je za snimanja jedne scene u filmu \"Lone Ranger\" nezgodno pao s konja po imenu Scout koji ga je nastavio vući.

– Kad sam pogledao snimku, shvatio sam da mi je životinja spasila život.  Vukao me neko vrijeme, a zatim me jednostavno preskočio i pomoću zadnjih nogu otkvačio od sebe. Sretan sam što sam ostao živ – ispričao je 48-godišnji Johnny koji u filmu igra Indijanca Tonta.

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

KA
karambita
09:05 10.05.2012.

A ovi nasi konji na dvije noge unistavaju ljudima zivot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije