Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKI ELVIS

Johnny Hallyday: Imam rak, ali ne umirem

Johnny Hallyday
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
09.03.2017.
u 12:42

– U ovakvim slučajevima trebalo bi pokazati skromnost i diskreciju, ako ni zbog koga drugog, onda zbog moje obitelji – istaknuo je Hallyday

Legendarni francuski rocker Johnny Hallyday (73), priznao je da se liječi od raka, no njegovo stanje nije alarmantno, kako su prenijeli neki britanski tabloidi. Hallyday je na svom Twitteru napisao kako je dobrog zdravlja i kondicije.

Glazbenik, kojem je pravo ime Jean-Philippe Smet, kazao je da ga je "gomila laži" koje kruže u vezi s njegovim zdravljem duboko šokirala i pogodila.

– U ovakvim slučajevima trebalo bi pokazati skromnost i diskreciju, ako ni zbog koga drugog, onda zbog moje obitelji. Istina je da su mi otkrili kancerogene stanice prije nekoliko mjeseci, zbog čega sam na terapiji. No, moj život trenutačno nije u opasnosti, o meni brinu najbolji liječnici, a ovo je bitka koju hrabro vodim uz pomoć supruge Laeticije – napisao je glazbenik kojeg su prozvali i francuskim Elvisom. Riječ je o jednom od najuspješnijih zabavljača u Francuskoj. U karijeri koja traje više od pola stoljeća, odradio je 180 turneja i prodao više od 80 milijuna ploča, tako da je jedan od najprodavanijih pjevača na svijetu.

Hallyday je i prije imao zdravstvenih problema. Prije osam godina operirao je rak debelog crijeva, a nakon operacije kile u SAD-u morali su ga staviti u umjetno izazvanu komu.

>>Glumica objavila fotografiju sa simptomom raka koji nije primijetila godinu dana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije