Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jači od glasina

Johnny Depp s djevojkom Amber kupuje ranč vrijedan 32 mil. kuna

DEPP
Pixsell
07.12.2012.
u 20:00

Izvor tvrdi da je ranč bila Amberina želja jer voli jahati konje, a popularni pirat želi se posvetiti pisanju i skladanju pjesama, i to što dalje od glamura Hollywooda.

Zli jezici tvrdili su da Amber Heard iskorištava svog dečka Johnnyja Deppa samo kao ulaz na top-ljestvicu hollywoodskih glumaca, no čini se da je njihova ljubav sasvim ozbiljna.

Par, koji je zajedno od ljeta, kupuje ranč sa 19 soba u Tennesseeju vrijedan 32 milijuna kuna. Izvor tvrdi da je ranč bila Amberina želja jer voli jahati konje, a popularni pirat želi se posvetiti pisanju i skladanju pjesama, i to što dalje od glamura Hollywooda.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:16 08.12.2012.

Legenda,....stvarno lik je legenda,...mozda i najveca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije