Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velikodušan partner

Johnny Depp plažu na svom otoku nazvao po djevojci Amber Heard

DEPP
Pixsell
28.12.2012.
u 11:30

- Nakon što je toliko godine proveo s Francuskinjom, Johnny dobro zna kako biti romantičan - rekao je izvor blizak 49-godišnjem glumcu. Depp se navodno odlučio na ovaj potez kad je primjetio da plaža na mapi nalikuje Amberinom boku.

Koliko je zaljubljen u svoju djevojku Amber Heard Johnny Depp pokazao je nazvavši plažu na svom privatnom otoku Little Hall\'s Pond na Bahamima njenim imenom.

Bio je to Johnnyjev božićni poklon ljepotici s kojom je u vezi otkako je u lipnju prekinuo 14-godišnju vezu s Vanessom Paradis.

- Nakon što je toliko godine proveo s Francuskinjom, Johnny dobro zna kako biti romantičan. Trenutno je na odmoru s Amber na Bahamima gdje joj je za Božić darovao plažu koju je nazvao Amber\'s Cove - rekao je izvor blizak 49-godišnjem glumcu za The Sun.

Depp se navodno odlučio na ovaj potez kad je primjetio da plaža na mapi nalikuje Amberinom boku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije