Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srodne duše

Johnny Depp najviše se voli opijati s Keithom Richardsom

depp
Pixsell
03.05.2011.
u 15:41

– Ja sam pio crveno vino, a Keith je pio nešto što izgleda kao nuklearni otpad. Samo on zna što je sve unutra smućkano – kaže Depp.

Da su Johnny Depp i Keith Richards dobri prijatelji, već je svima poznato, a glumac je sada otkrio i neke nove detalje njihova prijateljstva.

Na snimanju filma “Pirati s Kariba: Na kraju svijeta” Johnnyju su najljepši trenuci bili kada je na pauzama razgovarao s Keithom o glazbi, filmovima...

– Bilo je pravo zadovoljstvo provoditi vrijeme s njim, samo nas dvojica. On je fascinantan čovjek. Znamo se već dugo – rekao je 47-godišnji glumac. Otkrio je i da mu je gitarist grupe Rolling Stones najdraža osoba za druženje uz alkohol.

– Ja sam pio crveno vino, a Keith je pio nešto što izgleda kao nuklearni otpad. Samo on zna što je sve unutra smućkano – kaže Depp.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:12 03.05.2011.

hahhhha,...dobar, dobar,.....dvije zive legende,.....hahhaaa..... Po mom misljenju Keith Richards jos uvjek ima najbolji sound gitare. Najblize sto sam dosao tom zvuku je sa Fulltone OCD mk IV pedalom sve na 11 sati,.....naravno uz fendera.

BA
balance
18:40 03.05.2011.

Kazu da Johnny daje dobar \'baksis\' Konobari se otimaju za njega...pravi gospodin. Jednom je dao baksis konobaru onoliko koliki je bio racun...cirka 4500 dolara!!!!

OB
-obrisani-
23:23 03.05.2011.

Haha! Nuklearni otpad ... sliči na Keitha ... ma volim ih obojicu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije