Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI KONCERTA

Johnny Depp iznenadio fanove novim izgledom, na Twitteru ga usporedili s balkanskim rokerima

Johnny Depp defamation case against ex-wife Amber Heard, in Fairfax
Foto: POOL/REUTERS
1/10
11.10.2022.
u 18:30

Depp  je stigao u svom tipičnom rokerskom izdanju, noseći par plavih reflektirajućih sunčanih naočala i plavu kapu. Međutim, ono što je privuklo pažnju kod ovog izdanja je što se Depp pojavio bez prepoznatljivih brkova i brade.

Glumac i glazbenik Johnny Depp (59) ove subote družio se s fanovima u New Yorku, a tom prilikom pokazao je kako izgleda bez brade po kojoj je godinama prepoznatljiv. Depp je rado pozirao za selfije s obožavateljima koji su čekali ispred dvorane Capital kazališta uoči njegovog nastupa s Jeffom Beckom, s kojim je ovog ljeta nastupao u Europi, gdje su promovirali zajednički album "18".

Foto: Profimedia

 Depp  je stigao u svom tipičnom rokerskom izdanju, noseći par plavih reflektirajućih sunčanih naočala i plavu kapu. Međutim, ono što je privuklo pažnju kod ovog izdanja je što se Depp pojavio bez prepoznatljivih brkova i brade.

Brada je bila upečatljivi dio izgleda lika Jacka Sparrowa po kojem je poznat te je ova promjena prilično iznenadila fanove.

 "Je li moguće da je važio za nekog zavodnika,pa moj djed bolje izgleda od  njega", " Sad mi je žao i Amber, ovakvu facu je gledala svakog dana", "Johnny, bolje daj novac da ti netko sredi to lice ili se  pozdravi s karijerom", samo su neki od komentara. No, jedan korisnik Twittera primijetio je i sličnost s balkanskim rokerima.

- Johnny Depp postao mutant Bore Čorbe i Milića Vukašinovića preko noći, primijetio je twitteraš. 

VIDEO: Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga zlostavljanje

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:52 13.10.2022.

roker s moravu,kakvi balkanski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije