Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napunio 54

Glumac 'Pune kuće' obožavatelje za rođendan počastio golišavom fotografijom

John Stamos
Foto: PA/Pixsell
22.08.2017.
u 09:15

Glumac John Stamos napunio je 54. godine, a svoje je fanove povodom rođendana iznenadio fotografijom ispod tuša

Glumac John Stamos svoje je obožavatelje za rođendan počastio golišavom fotografijom. Glumac koji se proslavio ulogom Jessea u popularnoj humorističnoj seriji Puna kuća napunio je 54. godine te se pohvalio svojom utegnutom stražnjicom.

– 54 i čist. Hvala svima na rođendanskim željama – napisao je pod fotografiju koju je objavio na Instagramu, a na kojoj je osvježenje potražio ispod dvorišnog tuša.

Rođendanskim čestitkama pridružili su se i kolege iz popularne serije koja se snimala od 1987. do 1995. Lori Loughlin, Candace Cameron-Bure, Jodie Sweetin, Bob Saget i Dave Coulier. 

 

#54 and clean. Thanks for the birthday wishes!

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije