Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Heroj

John Malkovich pružio prvu pomoć čovjeku koji je krvario

john malkovich
10.06.2013.
u 09:00

Glumac je pred hotelom pušio cigaretu te u jednom trenutku ugledao 77-godišnjaka koji se spotaknuo na skelu i posjekao si vrat.

John Malkovich ne glumi često heroja u filmovima, no u zbilji je to postao kada je ovih dana spasio život Jimu Walpoeu iz Toronta. U četvrtak je glumac pred hotelom pušio cigaretu te u jednom trenutku ugledao 77-godišnjaka koji se spotaknuo na skelu, pao i posjekao si vrat.

Hotelski vratar svjedočio je cijeloj situaciji te izjavio za Toronto Star da se Malkovich odmah požurio i držao pritisak na vratu unesrećenog te bio uz njega dok nije stigla hitna pomoć. Usto, tješio je Jima koji se bojao boravka u bolnici. Rana mu je zašivena s deset šavova i potpuno će se oporaviti.

Medijima je ispričao da mu je žao što nije uspio zahvaliti glumcu. – Rekao mi je da se zove John, prezime nisam pitao jer sam znao da neću zapamtiti. Malkovich se za mene pobrinuo kao profesionalni liječnik. Ovim se postupkom slavni glumac pridružio rijetkim zvijezdama koje su pomogle unesrećenima. Na tom popisu su i Ryan Gosling, Jennifer Lawrence i Sofia Vergara.

>>U trendu su boemski muškarci, barem tako tvrdi John Malkovich

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije