Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odličan noćni život

John Cusack u Beogradu tulumari sa Sergejom Trifunovićem

john cusak
pisell
03.12.2010.
u 11:25

Glumac koji trenutačno u Beogradu snima film o Edgaru Allanu Poeu zabavljao se u beogradskim klubovima do ranih jutarnjih sati s Trifunovićem, njegovim bratom i zgodnim manekenkama

Kao i Gerardu Buttleru, i američkom glumcu Johnu Cusacku sviđa se noćni život u Beogradu. Naime, glumac je preksinoć do ranih jutarnjih sati tulumario sa Sergejom Trifunovićem, njegovim bratom Banetom i zgodnim manekenkama. Ekipa je najprije posjetila Soho bar, gdje je svakog četvrtka svirka uživo, a nakon toga je na red došao klub Plastik gdje je društvo plesalo do jutra.

Poznati glumac bio je oduševljen provodom, ponajviše zato što ga nitko od gostiju kluba nije ometao pa se mogao opustiti, zbog čega je najavio da će ponovno posjetiti Plastik. Cusack nije zapostavio ni svoje fanove širom svijeta koje preko Twittera obavještava o snimanju u Beogradu, pa je tako opisao i neke scene koje su se noću snimale na gradskim ulicama.

- Sinoć smo snimili scenu u kojoj Poa izbacuju na ulicu iz jednog bara, a zatim ga pijani mornari pretuku i ostave u jarku - napisao je glumac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije