Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet na TV-u

Joan Collins - zvijezda koja i bez plastičnih operacija ne stari

joan collins
Foto: Joan Collins 2012. godine
1/3
12.01.2012.
u 08:00

Slavna glumica u 78. godini izgleda kao i u svojim 50-ima, za to su, tvrdi, zaslužni samo njezini dobri geni

Kad biste kojim slučajem dobrostojeću 78-godišnju glumicu Joan Collins, najomiljeniju negativku svih vremena iz nekad vrlo popularnog serijala Dinastija, nazvali superbakom, vitalna Britanka zasigurno bi ironično podigla svoje obrve i to vam nikad ne bi oprostila. Jer Joan je žena koja ne priznaje godine, vrijeme njezinom besprijekornom izgledu ne može apsolutno ništa, ponajmanje na licu ostaviti koju vidljivu boru.

Demantira face lifting

U najnovijoj televizijskoj reklami, koju je nedavno snimila za čokoladicu Snickers, glumi mušičavu filmsku divu i izgleda jednako kao prije trideset godina kad joj je uloga Alexis Carrington osigurala slavu. Iako su mediji tajnu njezina dobrog izgleda pripisali face liftingu, ona je te navode uvijek oštro demantirala. Velika je protivnica plastične kirurgije, a svoju mladolikost zahvaljuje ponajprije dobrim genima i životnoj disciplini.

– Ne znam zašto se danas netko treba čuditi da žene u sedamdesetima izgledaju i dalje seksi i poželjno. Svoje sam lice i tijelo njegovala kao muškarci svoj najdraži auto, ‘samo najboljim benzinom’. I vidim da se isplatilo – poručila je svim znatiželjnicima koji su htjeli znati kako je uspjela zaustaviti vrijeme.

Ne želi muža, već ženu

Još prije trideset godina napisala je prvu knjigu o ljepoti, uslijedile su i one o samopomoći, umijeću dobrog življenja, a nije izostala ni njezina kuharica. Kolumne u najčitanijim britanskim časopisima u kojima Joan kritizira sve koji joj nisu po volji, posebno mlade i netalentirane američke glumice, nikad ne prođu nezapaženo. Udavala se pet puta, a njezin posljednji suprug, kazališni menadžer Percy Gibson, od nje je mlađi 32 godine. Kad su je upitali zašto se razvodila toliko puta, objasnila je da u svakom muškarcu ne traži supruga, već ženu. I to onu koja će prihvatiti njezina pravila igre.

– Zaboravite pušenje i izležavanje na suncu. Čarobne kreme ne postoje, sve su to samo reklamni trikovi da biste potrošili što više novca. Današnji kozmetički proizvodi neće vam pomoći, ponajmanje neka anticelulitna krema. Ipak, kvalitetan make-up čini čuda. Pokrenite se, 20 minuta vježbe tri puta tjedno neće vas ubiti – napisala je nedavno u svojoj kolumni u Daily Mailu.

Ključne riječi

Komentara 3

DR
drug
11:16 12.01.2012.

Da..... Smiješno

BO
bomba
13:07 12.01.2012.

Koliko ste vidjeli ljudi sa 78 godina? Jel barem približno izgledaju mladoliko kao ona na slici? zato ružno je lagati i smiješno kako babe u filmovima izgledaju nekad mlađe od mama dok su djedovi u priliku sa svojim ulogama. Okoko mene babe i djedovi izgledaju baš kako i trebaju izgledati a filmske zvijezde kao voštane figure koje se ne smiju protezati da im kože ne bi ispucala koliko su je našpanovali.

JM
ja-ma
17:01 12.01.2012.

\"Zaboravite pušenje .....\" _________________________________ Jao meni! Ili su ovaj članak novinari IZMISLILI ili Joan sere ko grlica?!Gledala sam prije nekoliko godina dokumentarac o njoj i žena dimi ko lokomotiva.Još je izjavila da se pušenja ne želi odreći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije