Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opaka pjevačica

O njezinoj šali bruji cijeli svijet. Kome je to Rihanna smjestila?

rihanna
Foto: Screenshout
1/3
02.04.2015.
u 12:00

Ljepotica s Barbadosa potrudila se da prvoaprilska smicalica bude zaista orginalna

Kao i svake godine, i ovaj prvi april protekao je u znaku brojnih šala. Ipak jedna među njima se posebno istaknula - ona Rihannina.

Slavna pjevačica odlučila je smjestiti omiljenom voditelju Jimmyju Kimmelu i u tome je uspjela.

Usred noći ušuljala se u njegovu spavaću sobu i zajedno s plesačima počela energično izvoditi svoj novi singl "Bitch Better Have My Money" bacajući  novčanice po njemu.

Iznenađeni Jimmy nije imao pojma što se događa sve dok mu pjevačica nije priznala kako je riječ o prvoaprilskoj šali koju je pomno isplanirala.

Naime, nakon što je dobila poziv da dođe u emisiju "Jimmy Kimmel Live" opaka RiRi svoj dolazak uvjetovala je smicalicom na račun slavnog voditelja.

Ekipa emisije to joj je i omogućila, a ljepotica s Barbadosa potrudila se da njezina prvoaprilska smicalica bude zaista originalna. 

Reakciju šokiranog voditelja pogledajte u videu!

>>Napravila je ono što nijednoj tamnoputoj ljepotici nije pošlo za rukom

>>Glasnogovornik demantirao glasine: Leonardo je već neko vrijeme solo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije