Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se

Jim Carrey o samoubojstvu bivše djevojke: Bila je zaista nježan i osjetljiv cvijet

jim carrey
Foto: Pixsell
1/3
30.09.2015.
u 08:50

Carrey je s njom prohodao 2012. godine, no romansa je završila nakon nekoliko mjeseci. Vezu su potom obnovili u svibnju. Nakon njezine smrti, Jim se oglasio putem priopćenja

Jim Carrey oglasio se u povodu samoubojstva njegove bivše djevojke Cathrione White. Bivša djevojka slavnog glumca navodno si je oduzela život u ponedjeljak navečer.

Sumnja se na predoziranje tabletama, budući da su pokraj njezina tijela nađene tablete te oproštajna poruka. Carrey je s njom prohodao 2012. godine, no romansa je završila nakon nekoliko mjeseci. Vezu su potom obnovili u svibnju. Nakon njezine smrti, Jim se oglasio putem priopćenja.

– Bila je zaista nježan i osjetljiv irski cvijet, previše osjetljiva za ovu zemlju, najvažnije joj je bilo da voli i da bude voljena – rekao je Carrey o "slatkoj Cathrioni" u izjavi. – Moje srce je uz njezine prijatelje i obitelji te sve koji su je voljeli i kojima je bilo stalo do nje – dodao je glumac.

>>Djevojka Jima Carreya počinila samoubojstvo

>>Nakon 20 godina Jim Carrey i Jeff Daniels vraćaju se kao megatupani

Komentara 2

ST
streetboy
12:26 30.09.2015.

ako nije mogao smislit bolju izjavu , bolje da je šutio

SX
sudbina x
10:48 30.09.2015.

Pa kad bih morao biti s ovakvim psihopatom i ja bih se ubio. Jadna djevojka..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije