Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid veze

Jesus Luz od Madonne dobio košaricu

Madonna i Jesus
04.02.2010.
u 11:14

Šuška se da je posljednjih dana Jesus često odlazio u grad gdje se isključenog mobitela zadržavao sve do večeri. Sumnjičava Madonna tada je, navodno, unajmila privatnog istražitelja...

Nakon što je pop kraljica Madonna shvatila da je njezina mlađahna ljubav vara, Jesusu Luzu zasigurno je odzvonilo. Naime, šuška se da je posljednjih dana Jesus često odlazio u grad gdje se isključenog mobitela zadržavao sve do večeri. Sumnjičava Madonna tada je, navodno, unajmila privatnog istražitelja kojeg je trag odveo sve do stana na Manhattanu - i do 18-godišnje brazilske ljepotice. Čim je za to doznala, 51-godišnja pjevačica Jesusa je deportirala iz stana.

No, ovu, mora se priznati zabavnu priču pokušao je opovrgnuti izvor blizak paru otkrivši Chicago Sun-Timesu da je stvarni razlog njihova prekida - nedostatak zajedničkih interesa.

- Razgovaramo samo o kabali. Nemamo drugih tema... Mislim, ja imam 51, a on 23 godine. Razlika je prevelika - rekla mu je Madonna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije