Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spremni na najgore

Jeste li ovo ikada doživjeli? Domaći par na vjenčanju uzvanike suočio s neobičnim zahtjevom

Foto: Facebook
1/5
28.02.2020.
u 10:42

Putopisac Davor Rostuhar i njegova supruga Anđela iznenadili su uzvanike na vlastitom vjenčanju stavivši pred njih neobičan zahtjev.

Zagrebački putopisac Davor Rostuhar prije godinu i pol dana obvezao se na vječnu ljubav supruzi Anđeli. Netom nakon vjenčanja par se uputio na medeni mjesec koji je trajao 365 dana, a anegdote s putovanja marljivo je zapisivao na svom blogu. U posljednjoj objavi Rostuhar je pisao o svađama koje su doživjeli na jednogodišnjem medenom mjesecu, a prvi je put otkrio i neobičan zahtjev koji su stavili pred sve uzvanike na dan vjenčanja.

– Na našoj svadbi tražili smo uzvanike da nam u jednu knjigu upišu savjete kako da izbjegnemo rastavu. Jedan zgodan savjet bio je: „Neka vas ne brinu svađe, dokle god se svađate, znači da vam je stalo.“ No, je li to zaista tako? Je li učestalo svađanje dokaz ljubavi ili odsustva ljubavi? Kako se Anđela i ja svađamo i kako se mirimo? Što smo naučili o svađanju i mirenju od parova koje smo intervjuirali širom svijeta? – piše Rostuhar na svom blogu koji u cijelosti mogu vidjeti samo članovi njegova kluba.

1/8

Supružnici su se na medeni mjesec uputili 1. siječnja 2019. godine sa zagrebačkog glavnog kolodvora prema Parizu, a uspjeli su obići svih pet naseljenih kontinenata u potrazi za autentičnim ljubavnim pričama – od domorodačkih i nomadskih po Africi i Aziji do onih koje se odigravaju u najnapučenijim metropolama, poput Tokija ili New Yorka – a prikazat će ih u dokumentarcu "Ljubav oko svijeta" te objaviti u istoimenoj knjizi, piše Gloria.

– Putovanje nas je iscrpilo, ali i obogatilo našu vezu. Volimo se više nego ikada jer su nas zajednička iskustva i teškoće na putovanju dodatno zbližili. Mnogi kažu da je rođenje djeteta pravi test za bračnu zajednicu, no za nas je ovo putovanje označilo definitivnu potvrdu naše ljubavi. Bilo je i svađa, i razmirica i nesporazuma, ali smo sve bili prisiljeni odmah rješavati, a ne gurati pod tepih – kazala je Anđela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije