Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješna cura

Jessie J objasnila zašto je još sama: Imam cipele, album i psa

jessie
Pixsell
04.07.2013.
u 13:12

Jessie J radi na nekoliko angažmana te nema vremena za ljubav. Otkrila je kako će vrijeme pokloniti nekom zaista posebnom.

Mlada i uspješna Jessie J trenutno radi na više angažmana. Osim što je jedna od sutkinja u BBC-jevom hit showu \'The Voice\', zaposlena je promocijom svog novog albuma \'Gold\'. U intervjuu za britanski magazin Glamour izjavila je kako sada nema vremena za vezu, niti bi htjela u istu ulaziti isključivo da ne bude usamljena.

- Ovisna sam o svom poslu. Želim biti dobra kćerka, sjajna sestra i ujna te dobra prijateljica. Znam da imam prave prijatelje oko sebe, jer imaju razumijevanja za moj posao i manjak sobodnog vremena, rekla je Jessie.

- Kad bih upoznala nekog, za tu osobu bih imala zaista premao vremena. Vrijeme ću dati kad nađem nekog tko će me voljeti onako kako zaista zaslužujem. Dotad.. Imam svoje cipele, svoj album i psa, dodala je glazbenica. Osim hitovima, poznata je i po humanitarnom radu. Tako je za organizaciju Comic Relief izbrijala kosu. - Mislim da ću u nekom trenutku ponovno pustiti kosu. No, ne još. Želim da još neko vrijeme bude ovakva i podsjeća me na to što sam napravila, zaključila je pjevačica.

>>Jessie J ima novu pjesmu za vrhove top lista

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije