Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krenula dalje

Jessica Biel preboljela Justina i bacila oko na Gerarda Butlera

jessica
Foto: Pixsell
1/3
23.03.2011.
u 21:53

- Čim je stigao tamo krenuo je ravno prema Jessici. Bilo je očito da joj se nabacuje – povjerio je neimenovani izvor časopisu Us Magazine.

Pet dana od objave da je prekinula četverogodišnju vezu s Justinom Timberlakeom, Jessica Biel počela je flertovati s Gerardom Butlerom s kojim snima film "Playing the Field".

Kolege su navodno djelovali jako bliski na proslavi rođendana jednog člana filmske ekipe u japanskom restoranu u Shreveportu, Louisiana.

- Čim je stigao tamo Gerard je krenuo ravno prema Jessici. Bilo je očito da joj se nabacuje – povjerio je neimenovani izvor časopisu Us Magazine.

Dvije večeri kasnije viđeni su kako zajedno ispijaju margarite u jednom meksičkom restoranu, a navodno su ovaj tjedan već dvaput bili na večeri.

Dok mnogi nagađaju jesu li 29-godišnja Jessica i 12 godina stariji Butler novi par u Hollwoodu, izvor blizak glumici tvrdi da ona ne želi ništa više od prijateljstva.

Komentara 2

PP
pp
01:46 24.03.2011.

moćna je ta ljubav...nema šta...ako četiri dana \"oplakuješ\" i odmah si spreman za dalje...

LI
liliZG
09:27 25.03.2011.

...meni se čini da Jessica i Justin već odavno nisu skupa, a ovo do nedavno je bilo ugovoreno od strane njihovih PR-ovaca, kao ono...još ćemo obaviti taj Oskar, a onda se i službeno rastajemo..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije