Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesavršena ljepotica

Jessica Alba: Volim svoje obješene grudi i celulit

jessica
Foto: Pixsell
1/7
06.10.2010.
u 14:25

- Svaka druga glumica ljepša je od mene. Nikada mi nije bilo ugodno pokazati razgolićeno tijelo. Znala sam imati napadaje panike prije fotografiranja – kaže glumica.

Iako joj se tijelo prilično promijenilo otkad je rodila, glumica Jessica Alba ni malo se ne opterećuje time jer joj je majčinstvo donijelo pregršt drugih divnih stvari.

- Imati dijete je stvarno nevjerojatna stvar. Grudi mi vise, imam celulit, bokovi su mi širi, ali sviđa mi se to - rekla je Jessica u intervjuu za britanski časopis GQ. Dvadesetdevetogodišnja glumica majka je dvogodišnje Honor koju ima sa suprugom Cashom Warrenom.

Lijepoj Jessici i dalje nije jasno zašto je smatraju seks-simbolom te ističe:

- Svaka druga glumica ljepša je od mene. Nikad mi nije bilo ugodno pokazati razgolićeno tijelo. Znala sam imati napadaje panike prije fotografiranja – kaže glumica koja prije nego što je počela snimati filmove nikad nije nosila haljine ni obula cipele s visokim potpeticama.

- Dok sam odrastala, u kući nisam smjela pokazati ni trbuh. Moji su roditelji bili vrlo strogi. No, sada to radim zbog posla koji mi je donio puno novca i zato se ne mogu žaliti - zaključuje Alba.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar cro1com
cro1com
13:56 07.10.2010.

O cemo se ovdje govori??

TR
trckaralo
21:31 06.10.2010.

i ja bi ih malo volio!! i ja! i ja!

JA
jankoprekobrda
16:01 06.10.2010.

Volim svoje obješene grudi i celulit, ali iznad svega volim kada je dignut i tvrd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije