Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policajac izvan zakona

Jerry Seinfeld ne zna da mu osobni vozač vara u prometu

jerry seinfeld
pixsell
26.02.2010.
u 21:20

Naime, Jerryjev vozač bivši je policajac koji je preuzevši tu ulogu vratio policijsku značku, ali ne i pločicu za parkiranje koju pripadnici reda koriste na dužnosti. Tako već dvije godine razvozi Seinfelda po New Yorku protuzakonito služeći se ispravom s kojom može stati gdje hoće.

Što sve neće Njujorčanin napraviti za parkirališno mjesto? Najbolje zna legendarni komičar Jerry Seinfeld koji je svakodnevne trikove koje su primjenjivali junaci njegove hit-serije “Seinfeld” prenio u vlastiti život zbog čega je postao predmetom policijske istrage.

Naime, Jerryjev vozač bivši je policajac koji je preuzevši tu ulogu vratio policijsku značku, ali ne i pločicu za parkiranje koju pripadnici reda koriste na dužnosti. Tako već dvije godine razvozi Seinfelda po New Yorku protuzakonito se služeći ispravom s kojom može stati gdje hoće. No, najzanimljivije je što Jerry tvrdi da nije primijetio što mu vozač radi.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
00:06 27.02.2010.

Zena ga vara s vozacem u prometu ?

FT
franjo.tahi
21:36 26.02.2010.

Udarna vijest u cijelom Bangladešu i pola Indije!!!

VU
vuky91
23:50 26.02.2010.

eto Jerry i Kalmeta mogu zajedno na kavu jer ni jedan ni drugi nemaju pojma kakve muljaže im izvode vozači...:o)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije