Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzbuđen je

Jeremy Renner otpušten iz bolnice nakon teške nesreće koju je doživio: 'S obitelji kod kuće'

FILE PHOTO: Premiere for television series Hawkeye in Los Angeles
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/11
18.01.2023.
u 09:30

Glumac Jeremy Renner na Novu godinu doživio je nesreću kada ga je pregazila ralica dok je čistio snijeg. Nakon što je prevezen u bolnicu, liječnici su mu pomogli, a sada je pušten kući.

Američki glumac Jeremy Renner 1. siječnja doživio je nesreću dok je čistio snijeg ralicom ispred svoje kuće te je tada hitno helikopterom prebačen u bolnicu. Jeremy je bio u kritičnom stanju, a dok je čekao pomoć, izgubio je puno krvi. Liječnici su mu nakon toga pomogli te je sada pušten iz bolnice kući gdje nastavlja svoj oporavak, a na Twitteru je otkrio i kako provodi vrijeme nakon dolaska kući. Renner je otkrio da je mogao kod kuće gledati premijeru druge sezone serije ''Mayor of Kingstown'', u kojoj i sam glumi.

"Osim ošamućenosti od oporavka, bio sam vrlo uzbuđen što gledam prvu epizodu druge sezone sa svojom obitelji kod kuće", napisao je glumac. 

Detalje nesreće za američke medije otkrio je njegov susjed. Kazao je da je glumac bio sam i pokušavao prokrčiti prilaz iz svoje kuće na jezeru Tahoe ralicom koja je slučajno u jednom trenutku prošla preko njegove noge zbog čega je izgubio puno krvi. Srećom, pomogao mu je jer je inače liječnik te mu je podvezao nogu, nakon čega je prevezen u bolnicu i doveden u stabilno stanje. Nakon toga njegov je glasnogovornik otkrio i da je glumac pretrpio ozljede prsnog koša. Nakon nesreće podvrgnut je dvjema operacijama kako bi se sanirale ozljede, a kako je rekao izvor, one su bile jako ozbiljne.  

Naknadno se doznalo i da je glumac nastradao dok je pomagao motoristu koji je zapeo u snijegu.

– Renner je u nedjelju 1. siječnja pokušavao pomoći vozaču koji je zapeo ispred kuće na snježnoj strani planine kada ga je pregazilo vlastito vozilo – rekla je gradonačelnica Hillary Schieve.

Glumac je tijekom boravka u bolnici proslavio i svoj 52. rođendan i to okružen medicinskim osobljem s kojim je podijelio i fotografiju. 

"Hvala renomiranom medicinskom timu intenzivne njege što je započeo ovo putovanje", napisao je Renner u opisu fotografije. Njegov glasnogovornik nekoliko je puta za medije istaknuo kolika je zahvalnost njegove obitelji i medicinskom osoblju i obožavateljima i kolegama koji su im bili podrška.

Renner je najpoznatiji po ulozi u Marvelovoj seriji "Hawkeye", ali i po ulozi u akcijskom hitu "Bourneovo naslijeđe". Glumac ima kuću u dijelu SAD-a koji je na Novu godinu zahvatila snježna oluja, a i ranije se žalio na vremenske uvjete. Naime, sredinom prosinca objavio je fotografiju svog snijegom zatrpanog automobila. "Snježna oluja ovdje nije šala", napisao je tada u objavi.

Glumac je dvaput nominiran za Oscara. U kategoriji najboljeg glumca za prestižan zlatni kipić nominiran je 2010. godine za film "The Hurt Locker", a sljedeće je godine nominiran za najboljeg sporednog glumca u filmu "The Town". 

VIDEO Memoari princa Harryja postali najprodavanija publicistička knjiga u povijesti

 

Ključne riječi

Komentara 1

PO
Poletarac101
14:37 10.02.2023.

Super jel snimio Film : Mujo u Kanadi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije