Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povijesni trenutak

Google Images nastao je zbog Jennifer Lopez i ove haljine!

jennifer lopez
Foto: Instagram
09.04.2015.
u 09:14

Kada je na dodjeli Grammyja 2000. stigla u zelenoj Versaceovoj haljini, Jennifer je oduševila svijet

Jennifer Lopez jedna je od najvećih zvijezda sadašnjice. Dala je puno glazbenih hitova, zabavnih filmova, ali i legendarnih modnih trenutaka. Do danas Jennifer na crvenom tepihu obožava pokazivati dekolte, no 2000. godine ušla je u povijest.

Kada je na dodjelu Grammyja 2000. stigla u zelenoj Versaceovoj haljini, Jennifer je oduševila svijet. Tjednima se pričalo o njoj, a ljudi su hitali na internet kako bi vidjeli Jennifer u smjeloj haljini. Iako nije znala, Eric Schmidt iz Googlea otkrio je kako je upravo ta haljina, odnosno Jennifer, odgovorna za nastanak Google Imagesa.

– Tada je to bila definitivno najpretraživanija stvar na Googleu. Ništa takvo dotad nismo vidjeli. No, nismo mogli pružiti korisnicima odmah i točno ono što žele - Jennifer Lopez u toj haljini. Tako je rođen Google Image Search – napisao je Schmidt u svom novom tekstu. Nevjerojatno je da je Google Images star svega petnaest godina, ali i da je za to "kriva" upravo Jennifer Lopez.

>>Nisu ni prekidali? Jennifer Lopez i Casper Smart uhvaćeni u poljupcu

>>Jennifer Lopez u seksi haljini bez donjeg rublja ostavlja bez daha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije