Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJA

Jennifer Lopez: Jednog bih dana mogla biti predsjednica SAD-a

jennifer
Pixsell
11.07.2011.
u 12:40

Američka pjevačica u intervjuu je izjavila da ju je majka od malena učila pravim vrijednostima i napominjala joj da ništa nije nemoguće.

"Hitmejkerica" J. Lo u nedavnom je intervjuu pričala o svojem djetinjstvu i prvoj ljubavi te o žrtvama koje donosi slava. Istaknula je da joj je majka Guadalupe uvijek bila velika potpora te da ju je prvih godina pratila na svim angažmanima.

– Majka je moje sestre i mene od malena navikavala na glazbene dive. Slušale bismo The Supremes i The Ronettes i majka je uživala. Uvijek joj je bilo žao što nije uspjela u glazbenom svijetu, zato je iz dana i dan i dalje činim ponosnom – kaže Jenniffer te naglašava da je od malena znala da slava ne traje vječno.

– Jako sam romantična i već sam u srednjoj školi bila u ozbiljnoj vezi, nažalost tada je moja karijera već lagano počinjala, tako da sam nešto morala žrtvovati. Bilo mi je vrlo teško. Ne mogu bez ljubavi – kaže majka blizanaca Maxa i Emme koje je dobila sa suprugom Marcom Anthonyjem, svojim trećim odabranikom.

– Sve je u životu moguće, oduvijek sam se toga držala. Ne ograničavam se i mislim da mogu sve. Zašto ne bih jednog dana bila predsjednica SAD-a, bila bih odlična i pravedna – rekla je J. Lo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije