Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavne rane

Jennifer Lopez jako je teško zbog rastave s Marcom Anthonyjem

jennifer
Pixsell
16.03.2012.
u 17:13

Pjevačica je otkrila kako su ona i Marc i dalje prijatelji, ali još uvijek joj je teško što njihov brak nije uspio

Zanosna Jennifer Lopez krasi naslovnicu novog izdanja časopisa Vogue. U intervju je pjevačica otkrila kako još nije preboljela razvod od Marca Anthonyja s kojim je bila u braku sedam godina i kako joj je u novoj vezi sa 24-godišnjim Casperom Smartom.

– Marc i ja smo i dalje prijatelji, ali treba mi još vremena da se oporavim od razvoda. Teško je, ali osjećam se ponosno jer smo se razveli civilizirano i trudimo se biti najbolji roditelji našim blizancima Emmi i Maxu – otkrila je 42-godišnja pjevačica. Odbacila je nagađanja kako su se rastali jer je njoj smetalo što Marc voli piti. O novom dečku Casperu nije htjela mnogo pričati jer on ne voli kad ga se spominje u medijima, ali je naglasila kako im je divno zajedno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije