Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMA NOVI SPOT

Jennifer Lopez postala je plavuša, a evo tko je 'krivac' za promjenu imidža!

Jennifer Lopez
Foto: Instagram
1/2
12.03.2018.
u 11:29

– Predivna je. S Jennifer je lako surađivati jer prihvaća sve moje savjete – rekla je Donatella. U šali je dodala kako je Lopez "pretvorila" u plavušu, kao i sve svoje bliske prijateljice.

Latino diva Jennifer Lopez (48) postala je plavuša! Pjevačica i glumica ovih dana s kolegama  Yandelom i Abrahamom Mateom snima novi spot za pjesmu  ''Se Acabó el Amor'', a novim imidžom pohvalila se na Instagramu. "Krivac" za promjenu je Donatella Versace, koja je radila kao stilistica na ovom spotu, a osim plavih ekstenzija, Jennifer je preporučila i haljine koje je dizajnirala.

– Predivna je. S Jennifer je lako surađivati jer prihvaća sve moje savjete – rekla je Donatella. U šali je dodala kako je Lopez "pretvorila" u plavušu, kao i sve svoje bliske prijateljice.

Fanovi Jennifer Lopez pohvalili su njen novi proljetni imidž i, kako kažu, lijepo oblikovane noge.

Jennifer i Donatella surađivale su i 2000. kada je pjevačica na 42. dodjelu Grammyja obukla egzotičnu svilenu haljinu Versace s dubokim dekolteom.

Lopez ne propušta isticati kako svakodnevno vježba pa na pragu 50. godine i dalje ima zavidnu liniju.

Jennifer Lopez
1/4

Komentara 2

AD
adler77
16:01 12.03.2018.

Dobra, još bolja

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
13:01 12.03.2018.

Ovi poznati ali pogrešne boje kože bi dali sve samo da budu bijeli...ali ne ide...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije