Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav gaf

Glumica pogrešno napravila tetovažu pa se još više osramotila: Trebala sam prije proguglati!

Jennifer Lawrence tetovaža
Foto: Screenshot
1/4
15.07.2015.
u 21:07

Sva sreća da je ovdje nije riječ o pravoj tetovaži pa će glumica, ali i svi njeni obožavatelji na ovaj gaf brzo zaboraviti

Glumica Jennifer Lawrence odlučila je ukrasiti svoje tijelo tetovažom. Na svu sreću tetovaža je jedva primjetna, a i kratkotrajna pa se njena pogreška neće dugo pamtiti.

Naime, glumica je na svoju desnu ruku odlučila istetovirati kemijsku formulu vode H20 no to je učinila potpuno pogrešno. Dvojku iz formule glumica je istetovirala previsoko i postala meta pošalica.

-Znam da je dvojka previsoko i da bi zapravo trebala biti dolje. Trebala sam proguglati prije nego što sam tetovirala svoje tijelo- kazala je glumica. 

Inače, Jennifer je odlučila istetovirati formulu vode jer uvijek nastoji biti dovoljno hidratizirana pa je H20 bio jedini izbor.

Na tetovažu ju je nagovorio kolega iz 'Igra gladi' Liam Hemsworth.

-Bila sam s njegovom obitelji i svi su se tetovirali pa sam i ja odlučila- priznala je glumica koju tetovaža sada podsjeća da pije dovoljno vode, ali i da drugi put dobro razmisli prije ovakvih poteza.

>>Jennifer Lawrence vratila se bivšem dečku?

>>Chris Martin tražio očima Jennifer Lawrence u publici, a potom joj pjevao cijeli koncert

Komentara 6

Avatar nijeminišta
nijeminišta
22:02 15.07.2015.

ajme debilizma od članka... kao napravila je tetovažu... ali onda olakšanje jer tetovaža nije trajna... pa ovo je nivo pučkoškolskih zidnih novina negdje u debeloj provinciji bez interneta i tv signala...

DU
Deleted user
07:39 16.07.2015.

A što je sa svima onima koji su tetovirali JNA pa se kasnije osramotili?

SI
sikert
07:29 16.07.2015.

kao da je važno gdje se nalazi dvojka, gore ili dolje važno je da onaj tko zna što ta formula znači svvaća poruku. A danas se svakakva glupost tetovira. Što bi trebale istetovirati one koje nastoje (ova nastoji biti uvijej hidratizirana) biti seksualno zadovoljene ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije