Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mora govoriti istinu

Jennifer Lawrence: Osjećam se fizički loše ako slažem

jennifer
Pixsell
11.01.2013.
u 15:47

Zvijezda filma "Igre gladi" uvjerena je da je tako jer ju je u djetinjstvu mama uhvatila u laži, a taj trenutak opisuje kao traumu iz djetinjstva.

Dok je nekim ljudima izreći laž svakodnevna praksa, američka glumica Jennifer Lawrence dobije napadaje panike i osjeća se fizički loše kada izgovori i najbezazleniju laž. Zvijezda filma \"Igre gladi\" uvjerena je da je tako jer ju je u djetinjstvu mama uhvatila u laži, a taj trenutak opisuje kao traumu iz djetinjstva.

Jennifer je tu \"tajnu\" otkrila novinaru Vanity Faira dok su bili na ručku i radili intervju. Glumica je slagala konobarici da joj je jelo bilo jako fino.

- Sad se osjećam loše. Pogledaje kako mi se noga trese jer sam joj slagala. Obuzme me tjeskoba kad slažem. Krivim svoju majku za to jer me je prisilila da joj priznam sve što sam slagala nakon što me jednom uhvatila u laži. Dok sam išla u osnovnu školu lagala sam drugim učenicima i profesorima da imam problema s nogom te da ne znam hoću li živjeti ili umrijeti. Mama je saznala da širim tu neisitinu po školi i natjerala me da joj sve priznam. Jako sam plakala. Bilo je strašno - ipričala je Lawrence.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije