Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divi joj se

Jennifer Aniston plakala kada je pročitala priču o Angelini Jolie

'Actress Jennifer Aniston attends the 64th annual Directors Guild of America Awards in Los Angeles on January 28, 2012. REUTERS/Phil McCarten (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)'
Reuters/PIXSELL
22.05.2013.
u 09:31

Učiniti nešto toliko veliko za svoju obitelj natjeralo je Jennifer da shvati kako Angelina, bez obzira na način na koji se spetljala s njezinim tadašnjim suprugom, jako voli Brada i njihovo šestero djece, kazao je izvor blizak Jennifer

Jennifer Aniston zaplakala je kada je pročitala kako je Angelina Jolie imala dvostruku mastektomiju nakon što je saznala da su joj šanse da dobije rak dojke 87 posto. Bivša supruga Brad Pitta duboko je bila ganuta djelom Angeline Jolie te joj se divi na hrabrosti. 

– Iznenadila se koliko je hrabra. Učiniti nešto toliko veliko za svoju obitelj natjeralo je Jennifer da shvati kako Angelina, bez obzira na način na koji se spetljala s njezinim tadašnjim suprugom, jako voli Brada i njihovo šestero djece – kazao je izvor blizak Jennifer Aniston. 

Inače, Jennifer i sama radi na podizanju svijesti o raku dojki, ali se i druži s Christinom Applegate koja se također podvrgnula mastektomiji. 

Izvor kaže i kako je Aniston poslala SMS-poruku podrške svom bivšem suprugu nakon što je pročitala priču o njegovoj zaručnici. 

>> Angelina Jolie nakon dojki želi odstraniti i jajnike?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije