Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stara ljubav

Jennifer Aniston odlazi iz Los Angelesa i seli se u New York

aniston
Pixsell
26.04.2011.
u 16:35

Glumica je nedavno otkrila da se želi iseliti iz svoje vile u L.A.-u i opet živjeti u New Yorku, gradu u kojem je provela djetinjstvo i pohađala glumačku školu.

Nakon godina provedenih u Los Angelesu Jennifer Aniston odlučila se vratiti u svoj rodni grad New York gdje je kupila luksuzan stan od 112 četvornih metara vrijedan šest milijuna dolara.

Penthouse na 18. katu stare zgrade na Manhattanu ima samo jednu spavaću sobu i jednu kupaonicu, ali zato ima terasu od 75 četvornih metara s koje se pruža veličanstven pogled na Empire State Building. Stan ima i veliku kuhinju, blagovaonicu, dnevnu sobu, drvene podove i četiri ormara.

Glumica je nedavno otkrila da se želi iseliti iz svoje vile u L.A.-u i opet živjeti u New Yorku, gradu u kojem je provela djetinjstvo i pohađala glumačku školu.

– Ništa se ne može usporediti sa životom u gradu u kojem svaki čovjek na svijetu može pronaći nešto za sebe – rekla je 41-godišnja Jen.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Muhad-Al-Khalifa
Muhad-Al-Khalifa
01:00 27.04.2011.

J.A. nije rođena u New Yorku,nego u jednom gradu u Kaliforniji.... Al nema veze,glavo je da se je uopće rodila...

SI
silversurfer22
08:50 27.04.2011.

wow, koja zanimljivost....nemoguće zanimljivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije