Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv operacija

Jennifer Aniston ne voli botoks jer “krade” karakterne crte

jennifer aniston
reuters
26.10.2009.
u 15:25

Iako je priznala da je botoksom jednom "ispeglala" borice na licu, Jennifer Aniston nije bila zadovoljna rezultatom jer joj se činilo kako joj je "ukrao" osobnost i prepoznatljive crte.

Glumica Jennifer Aniston nije obožavateljica botoksa jer smatra da te čudotvorne injekcije ženama lice čine bezizražajnim. Iako je priznala da je botoksom jednom "ispeglala" borice na licu, nije bila zadovoljna rezultatom jer joj se činilo kako joj je “ukrao” karakterne crte lica.

– Na ženama primijetite da su pomladile lice. Na njima se vidi da nisu u cvijetu mladosti, ali ne možete odrediti njihovu dob jer im je nestalo topline u izrazu i to ne izgleda lijepo – kaže 40-godišnja glumica koja smatra da je jedini djelotvoran način održavanja mladolikog izgleda zdrava prehrana i redovito vježbanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije