Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez prinove

Jennifer Aniston: Ne usvajam dijete iz Meksika, to su gluposti!

Jennifer Aniston
26.01.2011.
u 21:55

Za magazin People glumica je demantirala objave da je angažirala bolničarku i dadilju da joj pomognu u prvim danima majčinstva.

Glumici Jennifer Aniston dosta je tračeva na njezin račun! Dok je živjela sretna s Bradom Pittom mediji su joj bili blagonakloni, tretirali su je kao princezu koja je svog sretnog princa pronašla. No otkako ju je napustio zbog ljubavi prema Angelini Jolie, tabloidi ne prestaju objavljivati, prema riječima glumičine glasnogovornice, potpune izmišljotine. Posljednja u nizu koju je zvijezda serije "Prijatelji" demantirala priča je o usvojenju djeteta.

- To je posve i potpuno izmišljeno. Jennifer ne posvaja dijete iz Meksika, nema bolničarku u svojem domu i nije unajmila dadilju. Sve je to djelo nečije bujne mašte! - izjavila je glasnogovornica 41-godišnje zvijezde za američki internetski portal magazina People. Glumica je ranije izjavljivala da opcija posvjanja djeteta nije isključena iz njezina života.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije