Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlatne kokice

Jennifer Aniston nagrada za najbolju filmsku negativku

jennifer aniston
Reuters/Pixsell
04.06.2012.
u 14:23

U Los Angelesu je održana dodjela MTV-ovih filmskih nagrada. Ekipa filma “Igra gladi” trijumfirala je, dobili su nagradu za najboljeg glumca i glumicu, tučnjavu i transformaciju na filmu

Dodjela MTV-ovih filmskih nagrada Zlatna kokica održana je u Gibson Amphitheatru u Los Angelesu u nedjelju navečer. Za dobru zabavu nominiranih i publike bio je zadužen glumac i glazbenik Russell Brand koji je u nedjelju bio domaćin dodjele.

Ekipa filma “Igre gladi” doživjela je trijumf jer su Zlatnu kokicu osvojili u kategorijama najbolji glumac i glumica, najbolja tučnjava te u kategoriji najbolja filmska transformacija.

“Sumrak Saga: Praskozorje – prvi dio” proglašen je filmom godine, a najboljom negativkom glumica Jennifer Aniston za ulogu doktorice Julie Harris u filmu “Kako se riješiti šefa”.

– Znate li koliko sam dugo pokušavala osloboditi i ovu svoju stranu u filmu? Jako, jako dugo. Hvala Bogu na ovoj kategoriji – rekla je Jennifer i ponosno u zrak podigla svoju Zlatnu kokicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije