Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jennifer Aniston ljubila se u kuhinji na dodjeli Zlatnog globusa

jennifer aniston
20.01.2010.
u 15:32

Čini se da je Jennifer Aniston napokon preboljela Brada Pitta. I dok se u tabloidima svako malo pojavljuju vijesti kako bi se on rado družio s bivšom suprugom, Jen je našla pravo rame za plakanje.

Čini se da je Jennifer Aniston (40) napokon preboljela Brada Pitta. I dok se u tabloidima svako malo pojavljuju vijesti kako bi se on rado družio s bivšom suprugom, Jen je našla pravo rame za plakanje. Ako su Bradove izjave o ponovnom druženju točne, sasvim je izgledno da je ljepotan zakasnio.

Glumački par Jennifer Aniston i Gerard Butler (40) bili su zajedno na dodjeli Zlatnog globusa u Los Angelesu. Britanski mediji prenose da su Amerikanku i Škota ulovili u kuhinji kako se ljube dok su se na pozornici dijelile filmske nagrade. Jen je zabljesnula pojavivši se u crnoj haljini s prorezom koji je otkrivao noge.

Par je lani snimao film "The Bounty Hunter", a Jennifer je tada pohvalila Gerarda da se dobro ljubi. Time su bila potaknuta nagađanja da su u vezi, a tabloidi tvrde da su se Jennifer i Gerard često družili i izvan seta. Tako je, izgleda, i danas. U L.A.-u su uživali ispijajući šampanjac iza pozornice.

 

Komentara 1

IZ
izbrisan
08:12 23.01.2010.

Zalosno i jos vise sramotno,sto sve ne objavljuje VL. Naciji je izuzetno vazno,tko se s kime,gdje i kada.Pokusajte otvoriti rubriku \"Kulturni dogadjaji\".Pojavi se samo ovo \"Žao nam je, pretragom nije pronađen niti jedan članak koji bi odgovarao traženom pojmu\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije