Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbogom, vilo!

Jennifer Aniston kuću kupila za 73, a sad je prodaje za 230 mil. kn

jennifer aniston (1)
Foto: Splash/Red Dot
1/3
19.02.2011.
u 17:04

– Bila sam u Londonu i poslije svih obveza navečer nisam mogla usnut i samo mi je sinulo: Jen, život ti je prenatrpan, počni se rješavati nepotrebna tereta. Tad sam odlučila prodati kuću, a to je samo početak promjena

– Bila sam u Londonu i poslije svih obveza navečer nisam mogla usnuti. Dugo sam razmišljala i samo mi je sinulo: Jen, život ti je prenatrpan, počni se rješavati nepotrebna tereta. Tad sam odlučila prodati kuću, a to je samo početak promjena – kazala je za People 42-godišnja Jennifer Aniston koja je papire svoje vile predala agenciji za nekretnine. Jednokatnicu na Beverly Hillsu sagrađenu 1970., koju je prije šest godina kupila za 73 milijuna kuna, sad prodaje za vrtoglavih 230 milijuna!

U zdanje s pogledom na cijeli grad zaljubila se odmah. – Moja me kuća podsjeća na zagrljaj, odiše ljubavlju – rekla je u magazinu Architectural Digest kad se u nju uselila prije 40. rođendana.

Nazvala ju je Ohana, prema havajskom nazivu za proširenu obitelj, nakon što ju je dala posve renovirati.

– Dvije sam godina uložila u adaptaciju kuće prema budističkoj zen filozofiji, no osjećam da je moram napustiti – kaže J. Aniston. Iz agencije za nekretnine ističu da kuća neće biti ponuđena javnosti nego samo ekskluzivnim klijentima. Iako ima i kućicu u Los Angelesu, Jennifer bi mogla otići daleko od grada pod brežuljcima.

– Tražim lokacije u New Yorku. Osjećam da mi se mnogo toga sprema u životu, ne znam što je, ali tomu se jako veselim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije