Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Začela umjetnom oplodnjom

Jennifer Aniston je trudna i čeka blizance!

jennifer aniston justin theroux
Foto: Baxter/Press Association/PIXSELL
1/6
17.09.2015.
u 16:43

Dobro upućeni izvori tvrde da par očekuje djevojčice, a za njih su navodno već odabrali i imena.

Mjesec dana nakon što su uplovili u bračnu luku Jennifer Aniston i Justin Theroux dobili su dar koji su oduvijek priželjkivali. Magazin OK piše da je 46-godišnja glumica, koja je trenutačno u trećem mjesecu trudnoće, ostala u drugom stanju nakon više od godinu dana bezuspješnih pokušaja umjetne oplodnje

Iako je već počela vjerovati da se njezina velika želja da postane majka neće nikada ostvariti, ovoga puta par je imao više sreće, a da iznenađenje bude još veće, glumica čeka blizance.

Sretnu vijest suprugu je priopćila tijekom romantične večere na kojoj su oboje pustili suzu.  – Nakon što mu je Jennifer priopćila da ima iznenađenje, pokazala mu je pozitivan test za trudnoću. Bilo je jako emotivno, Justin je zaplakao od sreće, a Jennifer je ostala dirnuta njegovom reakcijom – kazao je izvor. 

 Dobro upućeni izvori tvrde da par očekuje djevojčice, a navodno za njih već imaju i imena. Jedna djevojčica zvat će se Ava u čast filmske dive Ave Gardner, dok će druga biti Lila

>>Vjenčali se Jennifer Aniston i Justin Theroux

>>Jennifer Aniston otkrila kako izvesti tajno vjenčanje u Hollywoodu

Komentara 3

OX
oxymoron
22:18 17.09.2015.

Sretno!

DP
djuro.poliklinika
09:19 18.09.2015.

ćekaj šta je ovo pa prije 2 tjedna su se navodno razveli nakon mjesec dana braka ko je tu lud ,ko što ste pisali da se andjelina od breda razvala sad kao nije pa de novinari dogovorite se više šta pišete postali ste degutantni.

RO
robinw
00:09 18.09.2015.

sad mogu mirno zaspati, ništa mi ne može više poremetiti san pa ni izbjeglička kriza :(:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije