Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najgore gluimice

Jennifer Aniston i Kristen Stewart nominirane za Zlatnu malinu

'US actress Jennifer Aniston poses for pictures as she launches her first perfume fragrance during a photocall at Harrods department store in central London, on July 21, 2010. AFP PHOTO/Frantzesco Kan
Foto: 'FRANTZESCO KANGARIS'
1/4
25.01.2011.
u 09:47

Hollywoodske zvijezde koje su se našle među nominiranima za najgore glumice 2011. su Jennifer Aniston, Megan Fox, Kristen Stewart i Miley Cirus

Jennifer Aniston nikako da krene u životu. osim što nikako ne može pronaći ljubav, glumici ne ide ni na poslovnom planu. Ove je godine nominirana za najgoru glumicu 2011. za ulogu u filmu "The Bounty Hunter". Ostale glumice koje pretendiraju za Zlatnu malinu su Kristen Stewart, Megan Fox i Miley Cirus. U istoj kategoriji našle su se sve glavne glumice "Seksa i grada 2" -  Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis i Cynthia Nixon, piše Daily Mail.

Film "Twilight Saga: Eclipse" ima čak devet nominacija za najgori film godine, a prati ga drugi nastavak filma "Seks i grad". U utrci za najgoreg glumca vode Robert Pattinson i Taylor Lautner. Njima su se pridružili Ashton Kutcher i Gerard Buttler.

Nominirane za najgore sporedne glumice su Jessica Alba, Cher, Liza Minnelli i  Barbra Streisand.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije