Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalna razdvojenost?

Jennifer Aniston i Justin Theroux pred prekidom?

jennifer aniston
Foto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
22.11.2013.
u 09:10

Prijatelji Jennifer Aniston neće biti iznenađeni prekine li glumica uskoro sa zaručnikom Justinom Therouxom.

Prijatelji Jennifer Aniston neće biti iznenađeni prekine li glumica uskoro sa zaručnikom Justinom Therouxom. Iako se glumica jako trudi da njihova veza funkcionira, izvori kažu da se nakon dvije godine entuzijazam ohladio.

– Ona bi željela da veza funkcionira, ali čini se da više ništa ne može napraviti. Nemojte se iznenaditi ako toj vezi uskoro bude kraj, izjavio je prijatelj glumice. Budući da oboje puno rade, ne stignu provoditi vrijeme zajedno, stoga je i njihovo vjenčanje stavljeno na čekanje. Kad su razdvojeni, Jennifer je sumnjičava te ga stalno provjerava. Njezin prijatelj tvrdi kako bi njihova fizička razdvojenost zaista mogla biti presudna za vezu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije