Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poseban Božić

Jelena Vukmirica: Nikad nismo bili sretniji, jako se radujemo bebi

Jelena Vukumirica
22.12.2009.
u 17:04

Bračni i glumački par Jelena Vukmirica-Makovičić i Marko Makovičić ovaj Božić neće tražiti darove pod božićnim drvcem jer su onaj najljepši mogući već dobili. Naime, 30-godišnja glumica koju pamtimo po ulozi u humorističnom serijalu “Zauvijek susjedi” trudna je već četiri mjeseca.

Bračni i glumački par Jelena Vukmirica-Makovičić i Marko Makovičić ovaj Božić neće tražiti darove pod božićnim drvcem jer su onaj najljepši mogući već dobili. Naime, 30-godišnja glumica koju pamtimo po ulozi u humorističnom serijalu “Zauvijek susjedi” trudna je već četiri mjeseca, a najsretniji nakon njezina supruga Marka je Jelenin tata, najsvestraniji hrvatski glumac Željko Vukmirica.


– Ipak je to Jelenina intimna stvar, pa se ne bih izjašnjavao nadugo i naširoko. Naravno, ne mogu i ne želim skriti da sam zbog sretne vijesti najsretniji budući dida na svijetu. Glavno je da beba bude živa i zdrava. I po mogućnosti curica! – u šaljivom nam je tonu, kao i uvijek, priznao 55-godišnji glumac i kazališni producent.

Dobro raspoloženje nije mogla skriti ni sama Jelena koja će ovu godinu osim po trudnoći zapamtiti i po realizaciji svog prvog kazališnog autorskog projekta monodrami “Osobna iskaznica” čija je premijera održana u travnju u zagrebačkom kazalištu KNAP.

– Ne znam što reći nego da smo svi jako sretni i zadovoljni zbog bebe koja će sljedeće godine doći na svijet. Veselimo se kao i svi drugi mladi ljudi koji priželjkuju postati roditelji. Dijete znači najveću sreću, tako je i kod nas.

Zbog toga će ovi blagdani za nas biti malo posebniji od prijašnjih - priznala nam je 30-godišnja glumica koju su donedavno u glumačkim krugovima zvali “mala od Vuka” zbog upečatljivog nadimka njezina oca.

Svoga supruga, 30-godišnjeg glumca Marka Makovičića koji je najupečatljivije uloge ostvario u kazalištu Exit, Jelena je upoznala slučajno u jednom zagrebačkom kafiću nakon povratka iz Londona gdje je bila na magistarskom studiju. Najbliži prijatelji dvoje zaljubljenih glumaca kažu da su oni najsrodnije duše.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije