Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova karijera: Tonči Huljić pokreće televizijski kanal “Ona”

Jelena Veljača postaje urednica ženske televizije

Jelena Veljača
Foto: Sandra Sabljak
1/3
18.09.2009.
u 19:13

Digitalni kanal, na kojem će Jelena raditi, namijenjen je isključivo ženama, a emisije će izaći iz njezine, ali i "kuhinje" njezina dečka, glumca Janka Popovića Volarića.

Glumica Jelena Veljača (28) uređivat će program televizije "Ona" koju će za mjesec i pol javnosti predstaviti njezin pokretač Tonči Huljić. Digitalni kanal, na kojem će Jelena raditi, namijenjen je isključivo ženama, a emisije će izaći iz njezine, ali i "kuhinje" njezina dečka, glumca Janka Popovića Volarića.

- Ženski program poistovjećuje se s emisijama koje se mogu nazvati žutilom, što mislim da je uvreda za žene. Ovaj će program imati jutarnje rituale, horoskop, recept dana, prijedloge za večernji izlazak, savjete za majčinstvo i druge stvari - priča Jelena koja će se možda i sama naći pred kamerom, no u kojoj emisiji još uvijek ne zna.

- Postojat će različiti formati od malih ženskih razgovora do emisija poput Oprah, ali i serija u vlastitoj produkciji - otkrila je. Snažnim stiskom ruke jučer je u Rovinju u okviru Weekend media festivala, televizija "Ona" predana u ruke tvrtke Digitel komunikacija - Ujedinjene produkcije. Uz njihovu pomoć Tonči Huljić i Jelena Veljača svoj će medij odmah uvesti na hrvatsko, ali i regionalno tržište.

Ne smeta joj što Janko ljubi druge

Dok Jelena Veljača pokreće žensku televiziju, njezin dečko Janko Popović Volarić u seriji "Najbolje godine" u kojoj glumi seoskog konjušara strasno ljubi Mariju Borić, a otrov od riđovke siše iz bedra Katarine Radivojević. No, Jelena na to kaže:

- To mi uopće ne smeta, i sama sam bila glumica i snimala izrazito seksi scene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije