Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićno vječanje

Jelena Veljača i Janko Popović Volarić vjenčat će se 26. prosinca

jelena veljača
Goran Jakus
23.12.2009.
u 16:49

Kako je nedavno dao i naslutiti, Janko Popović Volarić u novu će godinu ući kao oženjen muškarac. 29-godišnji glumac i njegova odabranica, godinu dana mlađa spisateljica Jelena Veljača, vjenčat će se 26. prosinca u jednome zagrebačkom restoranu.

Kako je nedavno dao i naslutiti, Janko Popović Volarić u novu će godinu ući kao oženjen muškarac. 29-godišnji glumac i njegova odabranica, godinu dana mlađa spisateljica Jelena Veljača, vjenčat će se 26. prosinca u jednom zagrebačkom restoranu.

Jelena i Janko navodno već tjednima planiraju detalje najvažnijeg dana u zajedničkom životu, a ulazak u bračnu luku nakon dvije godine veze proslavit će u društvu obitelji i nekoliko prijatelja.

Nekadašnja glumica koja u posljednje vrijeme odbija bilo kakvu komunikaciju s medijima pobrinula se na vrijeme i za vjenčanicu koju je, šuška se, kupila u Londonu. Budućoj mladenki kuma će biti njezina prijateljica, glumica Petra Dugandžić, a tko će uz Jelenu stajati do mladoženje nije poznato.

Komentara 2

KI
kiseljali
17:23 23.12.2009.

ojojojojj.. ako je ikako moguće, đeco premila, nudim se ovđe za kuma! jaako bih volijo biti kum toj đeci prelijepoj, mi crnogorci držimo do kumstva ko i do obraza...jako puno! javite mi se što prije, tići lijepi moji..i sretno vam bilo đeco premila! p.s. (kako lijepe i velke oči ima ko morska vila, al bi joj kumovao..sedam dana i sedam noći bi bilo veselo! đece mi rođene, dao bog!!).

OB
-obrisani-
14:40 26.12.2009.

2 debila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije