Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorenje japanskog restorana

Jelena Veljača dosljedna eleganciji, Alka Vuica šokirala!

jelena alka
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/13
13.03.2014.
u 21:55

Brojna poznata lica okupila su se na otvorenju japanskog restorana Akamaru u centru grada...

Brojna poznata lica okupila su se na otvorenju japanskog restorana Akamaru u centru grada. Novi restoran 'blagoslovio' je i gradonačelnik Milan Bandić. Zgodna Jelena Veljača izgledala je elegantno, kao i uvijek, a stajlingom je sigurno iznenadila Alka Vuica.

Suknja do koljena i sako te klasična Chanelova torba odali su modni zaokret kod glazbenice. Svom stilu ostali su vjerni Neven Ciganović i Snježana Mehun, kao i Lana Klingor koja je otvorenje posjetila u društvu supruga Ante Mihića.

Foto: Grgur Žučko/PIXSELL

>>S kim se to često viđa Jelena Veljača?

Komentara 1

LI
liliZG
14:10 14.03.2014.

kakav glupi naslov, Alka Vujica šokirala, bedastoća, konačno se žena obuće, našminka i uredi normalno i sad ona šokira , čime??? dosta mi je kvazi piskarala VL sa bombastičnim naslovima, to bi bilo članak da je opisala restoran i njihovuu ponudu, zašto je to važno za grad zagreb, razgovarala sa vlasnicima i sl. a tko je što obukao i tko je došao je manje važno....užas... više informacija si mogao dobiti u onom Metro časopisu koji se dijelio besplatno po stanicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije