Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzbudljivo finale

Jelena u emisiji razotkrila Marka i detalje neugodnog upoznavanja: 'Nije on mene htio za partnericu'

Foto: Nova TV
1/11
30.05.2022.
u 12:05

Unatoč svim emocijama koje su izazvali nastupom, u prilogu u emisiji prije prvog nastupa Marko je priznao da je njegovo upoznavanje s Jelenom bilo jedno od najneugodnijih u njegovom životu.

Vizažistica Jelena Perić i njezin partner Marko Mrkić oduševili su izvedbom sambe u finalnoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'', ali i drugim plesom - freestylom. 

Iako je Jelena tik pred finale završila na hitnoj zbog leđa, žiri je bio oduševljen njihovom izvedbom. 

''Ono što je najluđe, niti si glumica niti si plesačica, sve što si postigla u ovom showu ima još veću težinu baš zbog toga, plešeš kao da te ne gleda cijela Hrvatska!'', rekla joj je Franka. 

Unatoč svim emocijama koje su izazvali nastupom, u prilogu u emisiji prije prvog nastupa Marko je priznao da je njegovo upoznavanje s Jelenom bilo jedno od najneugodnijih u njegovom životu

''Marko Mrkić nije mene htio za partnericu, bio je uvjeren da će dobiti Bojanu Gregorić Vejzović!'', razotkrila ga je Jelena.

''Ali onda si počela plesati pa sam dobio malo optimizma'', našalio se Marko na to. 

Podsjetimo, Jelena je dan uoči velikog finala završila u bolnici. Prvo je objavila fotografiju kako pokrivena leži u bolničkom krevetu i napisala ''Kako divno provodim večer prije finala'', a potom je objasnila što se dogodilo.

''Ukočila leđa, čekam da (ako) počne djelovati blokada. Poželite mi sreću da ode na bolje - napisala je Jelena, potom je otkrila i kako je dobila novu dozu injekcija te kako situacija ide ''na bolje'' pa se obožavatelji nadaju kako će biti spremna za finale.

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije