Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao na filmu

Jelena Rozga zbog nevremena zapela u vlaku bez grijanja

rozga
Dino Stanin/Pixsell
05.02.2012.
u 21:00

- Probudio me miris dima i shvatila sam da nešto ne valja. Onda su zaposlenici počeli trčati s aparatima za gašenje požara i ugasili vatru na lokomotivi. Bilo je kao u filmu - prepričala nam je drugi dan još uvijek uznemirana glazbenica.

Snježno nevrijeme zagorčalo je proteklih dana i život poznatih. Kasnilo se na nastupe, predstave i TV gostovanja, a možda je najveću dramu doživjela naša kraljica estrade Jelena Rozga. Nevolje su 34-godišnjoj pjevačici počele još u petak kada zbog otkazanih letova iz Splita nije stigla na koncert u klub Hot Spot u Stutgartu. U subotu navečer imala je nastup u švicarskom Arbonu u klubu Seeparksaal u koji je također trebala otputovati avionom iz Zagreba.

Krenula je sa svojom ekipom automobilom za Zagreb, no vratili su ih s autoputa. Snježna oluja pomrsila joj je planove i za drugi angažman i jedino prijevozno sredstvo koje je u subotu vozilo u Zagreb bio je vlak. Nažalost i to se pokazalo lošom idejom.

- U početku se sve činilo sjajno, krenuli smo sa pola sata zakašnjenja i ja sam se čak opustila i zaspala - ispričala nam je Jelena.

No onda sve kreće nizbrdo. Vlak se pokvario negdje oko Gospića, lokomotiva zapalila, a Jelena je satima čekala u hladnom vagonu.

- Probudio me miris dima i shvatila sam da nešto ne valja. Onda su zaposlenici počeli trčati s aparatima za gašenje požara i ugasili vatru na lokomotivi. Bilo je kao u filmu - prepričala nam je drugi dan još uvijek uznemirana glazbenica.

- U vagonima je bilo jako hladno, svi smo hodali amo-tamo ne bi li se zagrijali. Ljudi su bili divni, ljubazni, pokušavali su pomoći iako su i sami kasnili na letove ili sastanke u Zagrebu. Nakon dva sata došla je nova lokomotiva i krenuli smo, no na putu je još jednom nestalo grijanja - ispričala nam je Jelena koja se razboljela.

U Zagreb je stigla tek kasno navečer i naravno propustila avion za Švicarsku.

- Ma nije problem što sam se ja malo smrznula, nego što sam razočarala svoje obožavatelje i nisam stigla na posao - rekla nam je Rozga i obećala da će se publici u Njemačkoj i Švicarskoj iskupiti naknadno.

Malu dramu proživaljavala je i voditeljica i novinarka Al Jazeere Mirjana Hrga. Zapela je u Sarajevu gdje je snijeg doslovno paralizirao grad, a automobil 41-godišnjakinje gotovo da je zatrpala lavina.

Ključne riječi

Komentara 25

LO
Louie
21:28 05.02.2012.

A sta? Ona je sama bila u vlaku. Ona mora da je vrijednija od svi drugi. Neizgleda .

OB
-obrisani-
21:34 05.02.2012.

Kako bez grijanja, treba samo priključit centralno na jelenu - vruće !

PG
praseca gripa
21:06 05.02.2012.

Di joj je bija Bajaga da je ugrije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije