Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbena priča

Jelena Rozga u Sarajevu snimila jedan spot za dvije pjesme

jelena rozga (1)
Foto: Vanja Čerimagić
1/3
25.09.2012.
u 11:13

– Snimanje ovog glazbenog spota za mene je uistinu bilo jedinstveno iskustvo, ali i izazov koji sam s oduševljenjem prihvatila – kaže Jelena.

Povod nedavnog boravka Jelene Rozge u Sarajevu bio je radni, naime splitska pjevačica tamo je snimala spot za pjesmu "Dobitna kombinacija". Dobra atmosfera na snimanju i suradnja s redateljem Murisom Beglerovićem potaknula je Jelenu da jednim glazbenim spotom publici uz hit "Dobitna kombinacija" predstavi i pjesmu "Solo igračica".

– Snimanje ovog glazbenog spota za mene je uistinu bilo jedinstveno iskustvo, ali i izazov koji sam s oduševljenjem prihvatila. Upravo je publika ta zbog koje činiti hrabre stvari i ponekad se upuštate u nepoznato jer oni vam oni daju vjetar u leđa i motiviraju vas. Budući da su u vrlo kratkom razmaku izašle obje pjesme, odlučili smo se na ovu neobičnu kombinaciju za koju sam sigurna da je dobitna i da će se mojoj dragoj publici svidjeti. Oni su moja snaga i pokretač. Sretna sam što je spot sniman u Sarajevu jer sam baš osjetila neku povezanost s tim gradom i njegov dobar duh i vedrinu – kaže Rozga.

Premijera videospota bit će uskoro, a publika će u Sarajevu 9. studenog uživati u Jeleninu koncertu.

Komentara 2

SE
sestrićna
15:43 25.09.2012.

oće bit pasuljara u pjesmuljcima pa da budu potpune..

Avatar EU Turčin
EU Turčin
19:26 25.09.2012.

valjda je koji cevap pojela, sarajevski sahan probala, pa begova corbu, burek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije