Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Rozga

Jelena Rozga: "U Istanbulu su me zavodili i davali mi komplimente"

Jelena Rozga (1)
Foto: Pixsell
1/5
13.01.2011.
u 22:00

Pjevačica se vratila iz Turske, gdje se uoči velikog koncerta u Spaladium areni dobro odmorila. Izlazi joj novi album, a snima i spot za “Karantenu”

Pet dana Jelena Rozga punila je baterije u Istanbulu i vratila se puna dojmova.

– Da je bilo ostati još dva ili tri dana, odmor bi bio potpun. No i ovako je bilo divno – govori splitska pjevačica. U Istanbulu je obilazila znamenitosti te rado govori o ljepotama Plave džamije, Aje Sofije, turskog bazara, no ni tamo nije zaboravila svoje poslove. Ovih dana izlazi joj CD “Bižuterija” pa je upravo Istanbul iskoristila za promidžbene fotografije.

– Svaki put putujem s prijateljicom Gordanom. Po cijele me dane fotografirala. Vratile smo se doma s pregršt lijepih slika i uspomena – govori.

Nove cipele i žešća hrana

Jedna od ljepših uspomena sigurno joj nisu turski obroci. Naime, prvi dan boravka u Istanbulu pojela je nešto žešće, pa joj se pokvario nježni ten. Ali zato je po bazaru i turskim buticima ostavila dosta novca. Već na jučerašnju konferenciju za novinare došla je u novim cipelama kojima se rado pohvalila prijateljima.

– Našetale smo se, kupovale, izlazile i doista napunile baterije – govori Jelena. A da joj baš to treba svjedoče i pripreme za koncert u splitskoj Spaladium areni najavljen za 11. veljače.

– Svi sanjamo o velikim stvarima, a meni su se ovim koncertom počeli ostvarivati. Sve će biti na svjetskoj razini; od pozornice, rasvjete, gostiju, kostima, plesača – raduje se Jelena.

Turci i Talijani

Kao goste pozvala je Željka Samardžića, Jolu i Severinu i još, govori, ne strepi od koncerta. No trema će se, smije se, sigurno pojaviti dan, dva prije. A do tada debelo će se zavrtjeti i spot za pjesmu “Karantena” koji također ovih dana u Splitu počinje snimati. Hoće li spot kao i novi album izaći izvan granica Hrvatske još se ne zna, no ako je suditi prema zanimanju koje su Turci pokazivali za lijepu Splićanku, nema dvojbe da će se i tamo zavrtjeti.

– Turci su jako dragi ljudi. Pristupačni su i nenametljivi. Od taksista, konobara... svi su me ispitivali koliko imam godina i nisu me puštali u klubove dok im nisam pokazala putovnicu i uvjerila ih da sam punoljetna – smije se. A jesu li zavodnici baš kao i Onur iz turske hit serije “1001 noć”, Jelena nije doznala jer na njihova je udvaranja ostala ravnodušna.

– Svidjeli su mi se baš zato što nisu naporni. Turci priđu, daju kompliment i ako primijete da žena nije zainteresirana, povuku se. Za razliku od Talijana koji ne odustaju ni u kojem trenutku – govori Jelena. Simpatično joj je što je u inozemstvu muškarci ne prepoznaju pa joj i lakše prilaze. Pokušavaju započeti razgovor, privući pozornost na sebe. Lako sklapa prijateljstva, voli upoznavati ljude, a upravo činjenicu da je uvijek okružena ljudima kojima vjeruje i koje voli, smatra svojim najvećim uspjehom.

– Imam predivnu publiku, divan odnos sa suradnicima. To mi je važno i čini me sretnom – kaže Jelena koja se doista može pohvaliti lijepim ulaskom u 2011. Veliki koncert u Splitu, šuška se o jednom i u Zagrebu, novi CD, novi spot... Još samo da se pojavi i nova ljubav i bit će to idealna godina za Jelenu Rozgu.

Ključne riječi

Komentara 29

LJ
Lastan_Jr
23:33 13.01.2011.

....wooow, ma nisu valjda...??? kak si ti suuuuper....! Woooow........koja malogradjanstina....kok boli patka jel se njoj netko uvaljivao ili nije....

UD
Utjerivać dobroga
01:25 14.01.2011.

\"U Istanbulu su me zavodili i davali mi komplimente\" Poznavajući njenu obranu, uspjeli su. bez veće muke

VI
vidimškoj
22:31 13.01.2011.

a ovako nešto može izjavit samo balavica u pubertetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije