Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Skopje po nagradu

Jelena Rozga u crnoj koži oduševila Celje

Jelena Rozga
Foto: Andraž Kobe za Bumerang d.o.o.
1/4
25.11.2013.
u 15:27

Jelena Rozga nastupila je u subotu u Celju u dvorani Golovec. Već prvim taktom 'Bižuterije', kojom je Rozga otvorila koncert, dalo se naslutiti da će to biti noć prepuna zabave, emocija i ljubavi.

Jelena Rozga nastupila je u subotu u Celju u dvorani Golovec. Već prvim taktom 'Bižuterije', kojom je Rozga otvorila koncert, dalo se naslutiti da će to biti noć prepuna zabave, emocija i ljubavi. Publika je Jelenu pjesmom i emocijama nosila cijelu noć i s njom u dah pjevala svaku pjesmu i svaki stih.

Dan nakon koncerta Jelena se uputila u Skopje, gdje će joj u sklopu Makedonskog radijskog festivala biti uručena nagrada za najslušanijeg izvođača godine. I ovog puta Jelena je potpuno zablistala u crnoj, kožnoj haljini i mrežastim čarapama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije