Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevačica

Jelena Rozga pozirala u upečatljivoj kombinaciji od 10.000 kuna i oduševila pratitelje: "Najdivnija osoba"

Foto: Instagram screenshot
1/8
17.09.2021.
u 20:10

Jelena Rozga nedavno je proslavila 44. rođendan, a pratitelji joj s razlogom tepaju da s godinama izgleda sve mlađe i mlađe. Jelena je poznata ljubiteljica mode, a pratitelje na Instagramu često počasti fotografijama svojih modnih kombinacija.

Pjevačica Jelena Rozga nedavno je proslavila 44. rođendan, a pratitelji joj s razlogom tepaju da s godinama izgleda sve mlađe i mlađe. Jelena je poznata ljubiteljica mode, a pratitelje na Instagramu često počasti fotografijama svojih modnih kombinacija. 

Nedavno je pjevačica pozirala u opuštenom izdanju pored mora, a sada je upečatljivom kombinacijom oduševila pratitelje.

Jelena je odabrala dvobojnu sljokičastu haljinu brenda Rotate čija je cijena 1840 kuna (245 eura) koja je naglasila njezinu figuru, a kombinaciju je dodatno podigla decentnim nakitom, podignutom kosom i elegantnim crnim sandalama francuskog brenda YSL. Cijena ovih sandala ukrašenih svilenom ružom  je vrtoglavih 7960 kuna (795 eura), a pjevačica ih je nosila i prije.

Fotografija je ubrzo skupila preko 10 tisuća lajkova i brojne komplimente, a javila joj se i kolegica Nina Badrić.

"Ljepoto", "Najdivnija osoba", "Sijaš", "Najljepša", "Wow", "Top", samo su neki od komentara.

Foto: Screenshot

Pjevačica je inače poznata po odličnom stilu, a u slobodno vrijeme njeguje jednostavan, ženstveni stil, dok za nastupe odabire elegantne i zavodljive kombinacije, a pratitelji joj često na društvenim mrežama tepaju da s godinama izgleda sve mlađe i bolje,"kao djevojčica".

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

Ključne riječi

Komentara 2

GO
goodbadugly
21:39 17.09.2021.

Sve joj to đaba.

17
1710
09:07 21.09.2021.

Odmah zovem jelenu da je pitam koga je to raznježila i raspametila i onda sve napišem što je rekla a ne tu napuhavati priče i koliko je platila odjeću , Da imam para kao ona a vjerujem da nema tolikoo prije bi kupio neku nekretninu na moru i napravio apartmane negoodjeću Moja kćerka kupuje skupu odjeću i ima 10 putnih kufera ona to neće više nikada obući osim kad je kupila znači propala investicija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije