Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnje izdanje

Jelena Rozga pokazala vitke noge u outfitu od 10.000 kn

Foto: Instagram
1/6
29.09.2020.
u 20:00

U večernju šetnju Rozga je krenula u kariranoj haljini brenda Diesel s prorezom koji je istaknuo njezine vitke noge.

Pjevačica Jelena Rozga privukla je pozornost nesvakidašnjim outfitom kojeg je pokazala na svom Instagramu. Jelena je pozirala u kombinaciji koja baš i nije tipična za nju, a sudeći po komentarima obožavatelja urbani stil Splićanki odlično stoji.

1/10

U večernju šetnju Rozga je krenula u kariranoj haljini brenda Diesel s prorezom koji je istaknuo njezine vitke noge. Cijena haljine iznosi oko 2100 kn, dok je na noge stavila popularne Bottega Veneta čizme od glatke teleće kože koje stoje oko 6800 kn.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Njezino izdanje oduševilo je pratitelje koji su je obasipali komplimentima. "Dobre noge", "Vrh styling", "Predivna si", pisali su joj u komentarima.


 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

GO
Gorann
14:04 30.09.2020.

jel svi s tankim nogama mogu u večernji ili će biti diskriminirani po spolu, godinama, invaliditetu?

DU
Deleted user
20:40 29.09.2020.

hmm,malo kriza srednjih godinica?ma zgodna je,al poslje stevice.....

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
20:39 29.09.2020.

Bomba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije