Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotosession

Jelena Rozga o novom imidžu: Seksepil ili imate ili ga nemate

jelena rozga
08.03.2013.
u 08:35

Oblačim se kao bilo koja djevojke iz susjedstva i često me možete vidjeti u trenirci ili trapericama kako trčim za svojim psom Ringom – objasnila je Jelena Rozga.

Na singlu “Nirvana” koji će Jelena Rozga za nekoliko dana objaviti malo su drukčiji ritmovi od onih koje smo navikli čuti od te Splićanke. Kao najavu za taj mali glazbeni zaokret Jelena je napravila i seriju seksepilnih fotografija jer je, kako kaže, htjela novi zvuk popratiti i stilskom transformacijom.

 Kućno izdanje – ležerno

– Ne bih nazvala ove fotografije provokativnima. One su za mene samo stilski pomak koji odražava moje trenutačno stanje. Inače sam osoba koja se odijeva spontano i instinktivno, a tako i donosim odluke u životu te je i ova stilska transformacija vođena samo mojim osjećajima – objašnjava Jelena.

Pozirati fotografu u izazovnom čipkastom kombinezonu koji više otkriva nego skriva nije joj stvorio nelagodu i na snimanju se osjećala opušteno.

– Baš sam uživala. Kako su osjećaji iz mene izvirali, tako sam se ponašala, bila sam jako iskrena i nekako sam više razotkrila dušu, a ne tijelo. Fotografije su nekada najbolja refleksija onoga kako se osjećate – kazala je 36-godišnja pjevačica te se nada da će se fotografije i nova pjesma svidjeti i njenim obožavateljima.

Za nastupe često bira izazovne i ultra kratke haljine u kojima bez problema pleše tijekom cijelog nastupa, a osjeća li se seksepilno u takvom izdanju?

– Na sceni nastojim prije svega biti slobodna i nesputana, a seksepil koji izvire jednostavno je dio trenutka, pokreta, izraza lica ili tijela. Seksepil ne možete naučiti, njega ili imate ili ne, to je stanje kojeg niste najčešće niti svjesni pa ga drugi uočavaju lakše od vas – rekla je Jelena.

Modne kreacije dvojca ELFS njezin su odabir za koncerte jer joj njihove haljine pružaju dozu samopouzdanja i sigurnosti. Ipak u kućnom izdanju Jelenu nećete zateći u izazovnijim odjevnim kombinacijama.

– Privatno je moj stil vrlo jednostavan i klasičan. Oblačim se kao bilo koja djevojke iz susjedstva i često me možete vidjeti u trenirci ili trapericama kako trčim za svojim psom Ringom. Na pozornici svojoj publici dajem uvijek najbolja izdanja dok privatno preferiran ležeran i bazičan stil – objasnila je Jelena Rozga.

Pjesma za snažne žene

Ne žuri se snimati novi album, ali se brine za svoju publiku pa ih svako malo počasti novom pjesmom iza koje se uvijek krije zanimljiva poruka i priča.

– Moje su pjesme većinom vesele i brže, ali ova je nekako snažnog plesnog ritma, obuzima vas u trenu. Pjesma je o snažnoj ženi koja se ne boji ekspresije vlastitih emocija, koja se ne libi slobodno živjeti i koja baš poput riječi nirvana ima jasno razvijenu svijest o sebi. Ritam je različit od stanja kojeg nirvana predstavlja ali je porukom blizak onome što izvorno znači – pokušala nam je novi singl približiti Jelena koja je ovih dana proslavila svoju novu titulu - u Banja Luci nagrađena je Oskarom popularnosti za najbolju pjevačicu u regiji.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
11:02 09.03.2013.

Jelena je lijepa, ali to se vidi samo na trećoj slici. Na prve dvije više sliči Lindsay Lohan nego samosvjesnoj ženi koja pršti od nenametljive erotičnosti.

TM
tesla moj ponos
10:07 09.03.2013.

Prelijepa !!! I seksi ?

MA
matador007
19:15 08.03.2013.

Koliko zlobe i loših komentara,a zašto?Djevojka je lijepa ,ali izgleda da vas najviše smeta to što je uspješna! Nikome ništa ne uzima,nije dosad imala nikakve afere,nema kućni uradak kao neke,pa što sipate toliko otrova?Pustite ju da uživa jer to zaslužuje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije